Το εργαστήρι μας στεγάζεται σε παραδοσιακό οίκημα, χτισμένο τον προηγούμενο αιώνα αλλά προσαρμοσμένο στον σύγχρονο τρόπο παραγωγής και επεξεργασίας που απαιτούν οι σημερινές συνθήκες, και βρίσκεται στον οικισμό Βέσσα του…
Πριν από ενάμιση χρόνο, η Βιβή Κωνσταντέλου ξεκίνησε τη δική της δημιουργική πορεία στο χώρο των τροφίμων, βάζοντας σε λειτουργία μαζί με τη μητέρα της ένα εργαστήριο παρασκευής χειροποίητων και…
Στους πρόποδες της οροσειράς της Ροδόπης και βορειοδυτικά της λίμνης Βιστωνίδας, στο Σούνιο Ξάνθης δημιουργήσαμε μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση το εργαστήριο παρασκευής παραδοσιακών ζυμαρικών με την ονομασία «ΣΟΦΙΑΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» Προϊόντα…
Στο κέντρο της πόλης της Κέρκυρας, δημιουργήσαμε για σας το πρώτο εργαστήριο φρέσκων ζυμαρικών. Σε ένα χώρο άρτια εξοπλισμένο θα βρείτε ζυμαρικά όπως σπαγγέτι, ταλιατέλες, παπαρδέλες, ταλιολίνι, ραβιόλι,κοφτά, λαζάνια, κανελόνια…
Ταλιατέλες με Κολοκύθα & Πιπερόριζα Συστατικά: Σιμιγδάλι σκληρού σίτου, γάλα, κολοκύθα, πιπερόριζα. Συνδυάστε το ζεστό πιάτο με όλα τα Τσάτνεϊ, Θαλασσινά, Κρεατικά, Κόκκινες σάλτσες. Πρόταση με σάλτσα ντομάτας, Γαρίδες,…
Η ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ Τα ζυμαρικά και τα γλυκά μας παρασκευάζονται από άριστης ποιότητας σκληρά άλευρα, σιμιγδάλι, φρέσκα αυγά, γάλα, φρέσκα λαχανικά και φρούτα αντίστοιχα που απλόχερα μας προσφέρει…
Με σύµβολο το διάσηµο Ρολόι, τα χειροποίητα ζυµαρικά κρύβουν από το 2008 όλη την πεµπτουσία των σπιτικών γεύσεων και της παράδοσης του τόπου. Χυλοπίτες σε 3 µεγέθη, τραχανάς γλυκός ή…
Το μεράκι και η αγάπη για την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης "Το Πλαστήρι" είναι τα βασικά συστατικά των προϊόντων μας. Οι αγνές πρώτες ύλες που προμηθευόμαστε από ντόπιους παραγωγούς δίνουν…
Όταν ο Βασίλης Παπαδόπουλος αποφάσισε να ξεκινήσει το 2004 την οικογενειακή επιχείρηση με τα παραδοσιακά ζυμαρικά, η πρώτη του κίνηση ήταν να καθίσει με τις γιαγιάδες του –η μια από…
Η "Από τη γη" είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει έδρα την Ροδόπη της Θράκης και συγκεκριμένα την Κομοτηνή. Διαθέτουμε χώρο αποθήκευσης επεξεργασίας και συσκευασίας. Το σιτάρι καλλιεργείται σε χωράφια…
Τα στριφτάρια είναι μικρά ζυμαρικά που οφείλουν το όνομά τους στο στρίψιμο που εμφανίζουν στην όψη τους και γίνεται κατά την κοπή και αποξήρανση τους. Συνηθίζονται πολύ στην Κρήτη αλλά…
Τα Εργαστήρια Ζυμαρικών ΣΕΡΑΦΕΙΜ συνιστούν μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται από το 1983 στην παραγωγή Αγνών Παραδοσιακών, Βιολογικών και Ειδικών Ζυμαρικών. Εδρεύουμε στον Ισθμό της Κορίνθου και είμαστε πανελλήνια…
Μια ακόμη ελληνική οικογενειακή επιχείρηση στην Πελοπόννησο που παράγει εξαιρετικά ζυμαρικά από αγνά υλικά. Βρίσκεται κοντά στη Μονεμβασιά, στους Μολάους Λακωνίας και παράγει προϊόντα που σχετίζονται άμεσα με τη φάρμα.…