Λικέρ

Λικέρ Φράουλα Κάστρο

Το λικέρ ΦΡΑΟΥΛΑ ΚΑΣΤΡΟ παράγεται από 100% φυσικά εκχυλίσματα ώριμης φράουλας με παραδοσιακό τρόπο. Γλυκιά, ζουμερή, λαχταριστή, η ώριμη φράουλα απογειώνει αυτό το πληθωρικό λικέρ, χαρίζοντάς του πλούσια γεύση, γεμάτη…

Λικέρ Μαστίχας, Πηξάρι

Αποό 100% ολόκληρη μαστίχα Χίου. Το λικέρ μαστίχας πυξάρι , σερβίρεται παγωμένο. Φτιάχνεται από την πιο αρωματική ποικιλία μαστιχόδεντρων, τα πηξάρια. Διαθέτει υπέροχη γεύση, μικρά κομματάκια και άρωμα χιώτικης μαστίχας…

Mέλι & Υδρόμελο

Yδρόμελο ή αλλιώς γνωστό και ως "Μελιτόκρασο": με μεγαλοπρεπές χρώμα και μεθυστικό ερωτικό άρωμα, αυτό το είδος ηδύποτου καταναλωνόταν μόνο απ’τους θεούς στα συμπόσια και από τους νιόπαντρους κατά το…

Χειμωνανθός

Ευεργετικό μελισσόχορτο, μυρωδάτη λουίζα, χωνευτική μέντα, αρωματικό θυμάρι, δυναμωτικό φασκόμηλο, τονωτική αγριαψιθιά είναι μόνο τα μισά από τα 12 βότανα που συνθέτουν τη μυστική συνταγή. Μοναδικό χαρμάνι γεύσης και αρωμάτων…

Λικέρ αρμπαρόριζα, Dinapoja

  Η ιδιαίτερη γεύση της αμπαρόριζας, δίνει το όνομα σε αυτό το λικέρ. Ωστόσο, λουΐζα, μελισσόχορτο και τριαντάφυλλο, αναμεμιγμένα, μυστηριωδώς συμπληρώνουν τη γεύση. Έτσι ο συνδυασμός ανθέων και βοτάνων, προσδίδει…

Τεντούρα Πατρών, Αγουρίδης

Η Τεντούρα είναι το παραδοσιακό ηδύποτο της Πάτρας, έχει πολύ γλυκιά, ευχάριστη γεύση, και σκούρο χρώμα.   Πίνεται σκέτη, με πάγο σαν απεριτίφ, ή σαν χωνευτικό μετά το φαγητό λόγω…

Λικέρ μαστιχοκανέλα

Χιώτικο λικέρ με μαστίχα Χίου και κανέλα. Το νέο μοναδικό λικέρ Μαστιχοκανέλα που συνδυάζει μοναδικά το διακριτικό άρωμα της αυθεντικής Μαστίχας Χίου με την πικάντικη γεύση της κανέλας, από την…

Vermood Τεντούρα Κάστρο

Το Vermood είναι λευκό βερμούτ, με φυσική γλύκανση, προερχόμενη από εκλεκτό ημίγλυκο λευκό οίνο (Μοσχάτο) που αρωματίζεται με αρτεμισία, περγαμόντο και ποικιλία ελληνικών βοτάνων.Χωρίς προσθήκη χρωστικών ουσιών και ζάχαρης, περιέχει…

Μελιτόκρασο - Υδρόμελο Σωτήραλη

Το Υδρόμελο ή Μελιτόκρασο είναι ένα παραδοσιακό αλκοολικό ποτό που παράγουν αδιαλείπτως οι μελισσοκόμοι στα Βάτικα της Λακωνίας.   Η ζύμωση γίνεται σε βαρέλια για 18 έως 22 μήνες με…