Μια Premium Lager με μεστή γεύση, αρκετή πικράδα και πλούσια αρώματα εσπεριδοειδών. Μια νέα προσπάθεια με συνταγή της Θεσσαλικής ζυθοποιίας, φτιαγμένη στο ζυθοποιείο της Πειραικής. Μπύρα με ιδιαίτερο χαρακτήρα, αρωματική,…
Όταν η παραδοσιακή ξανθιά βύνη παντρεύεται με σπάνιες καβουρδισμένες και καραμελοποιημένες βύνες, αρωματικό λυκίσκο Tettnanger, μαγιά και νερό, το αποτέλεσμα είναι εκρηκτικό τόσο σε γεύση όσο και σε εμφάνιση.…
Λίγο πριν το sax 4th avenue quartet και παράλληλα με την αμερικάνικη μπάντα , παρουσιάζεται η μπύρα Volkan από τη Σαντορίνη . Σε ένα μοναδικό ραντεβού στη Χαλκίδα συνδιάζεται η…
Το Ηλιακό Μικροζυθοποιείο Ξάνθης ξεκίνησε τη λειτουργία του την Άνοιξη του 2016. Με δυνατότητα παραγωγής 20 εκατόλιτρων την ημέρα, αποτελεί ένα από τα πολλά μικροζυθοποιεία που ξεπήδησαν τα τελευταία χρόνια…
Όλες οι μπύρες στη Μικροζυθοποιία μας στη Βάρη, παρασκευάζονται απο τον ζυθολόγο και Brewmaster Βασίλη Στεργίου με την παραδοσιακή μέθοδο ζυθοποίησης τη λεγόμενη slowBrewing. Η τεχνική της μεθόδου αυτής σημαίνει…
Απαστερίωτη, χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα. Μπύρα Reserve Special Dark Ale, εποχιακή, πολύ μικρής παραγωγής. «Αν δεν ήταν η νέα ΝΗΣΟΣ, θα’ταν σφοδρή καταιγίδα στο «τρίγωνο των ανέμων» μεταξύ Τήνου, Δήλου…
Ελληνική, Χειροποίητη, Απαστερίωτη και Αφιλτράριστη και η κατανάλωση της σίγουρα δημιουργεί μια ξεχωριστή εμπειρία! Η Kirki είναι μια Pale Ale μπύρα με 5,6% αλκοόλ που επαναζυμώνεται στη φιάλη. Η…
Oι διεθνείς διακρίσεις για την Κρητική Ζυθοποιία Σόλο συνεχίζονται με την κατάκτηση ενός Χρυσού μεταλλίου στο διεθνή διαγωνισμό Barcelona Beer Challenge τα βραβεία του οποίου απονεμήθηκαν το Σάββατο 25/3 στο…
Είναι η νέα μπύρα με την αίγλη μιας βυζαντινής αυτοκράτειρας ντυμένης στην πορφύρα! Η μπύρα Βεργίνα Πορφύρα, προέρχεται αποκλειστικά από τη Δεξαμενή Νο.13 της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης και προορίζεται για…
Αφιλτράριστη και απαστερίωτη ξανθιά μπίρα τύπου Saison, ελαφρώς θολή με άρωμα και γεύση φρούτων, αισθητή πολυπλοκότητα, ελαφρώς ξηρή, με πικάντικη επίγευση. Πριν από μερικούς αιώνες στη Βαλλονία, δηλαδή τη γαλλόφωνη…
Τον µύθο γύρω από την πρώτη ζυθοποιία στην Ελλάδα ξεδιαλύνει η τεκµηριωµένη έρευνα ενός από τους απογόνους του πρώτου Έλληνα ζυθοποιού, Λορέντζου Μάµου. Ο Παναγής Μάµος συγκέντρωσε µαρτυρίες και τις…
Πιστή στο δημιουργικό της πνεύμα και την κυκλοφορία ευρηματικών εποχιακών ζύθων περιορισμένης παραγωγής, η Κρητική μικροζυθοποιία Σόλο με έδρα την Καλλιθέα Ηρακλείου, κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα μπύρα που ακούει στο…
Η μπύρα AMMOUSA δημιουργήθηκε από τον Γεώργιο Ντάνο, μηχανικό, με χόμπι την ζυθοποίησης. Το πάθος του για την ζυθοποίηση ξεκίνησε το 2016, όταν τυχαία δοκίμασε φρέσκια μπύρα από μικροζυθοποίο. Εκεί κατάλαβε την…
Η Delphi Beer είναι μία μεσογειακή μπύρα, Pilsner, ξανθιά, διπλοζύμωτη και φυσικά θολή. Εχει χαρακτηριστική γεύση, ιδιαίτερα αρωματική, με ελαφριά επίγευση, πικρή αλλά ευχάριστη, που συνοδεύεται από ένα αίσθημα φρέσκιας…